Grensoverschrijvend?

Inderdaad. Zo heet het plan dat wij tussen 2016 en 2019 uitvoerden. Gedurende drie en een half jaar woonden en werkten we iedere paar maanden in een ander land. Achtereenvolgens streken we neer in Colombia, Nicaragua, Oeganda, Thailand, Albanië, Servië, Vietnam, Indonesië en Zuid-Korea. Exotische en mooie landen, waar de zon net wat vaker schijnt en het leven iets goedkoper is dan in ons thuisland.

Soms op een bootje in Nicaragua….

In ieder land woonden we een paar maanden. Appartementje huren, aardige internetverbinding regelen, laptopje openklappen en schrijven maar. Journalistieke artikelen, radioreportages, SEO-teksten, blogs en wat dies meer zij. Tussendoor waren wij af en toe in Nederland te vinden.

..maar meestal gewoon hard aan het werk (met cocosnoot weliswaar)…

Op Grensoverschrijvend.com hielden we tot begin 2017 een blog bij. Meer recente blogs vind je op Renées website. Check die site ook voor haar portfolio. Emiels werk vind je hier.

…of halfnaakt in de zweethitte.

Sinds medio 2019 zijn wij weer in Nederland te vinden.

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver met veel SEO-kennis in huis? Freelance journalist of podcastmaker gezocht? Of wil je meer informatie over het digitale nomaden-bestaan? Neem gerust contact met ons op!