Thailand is een razend populaire bestemming voor digitale nomaden. Het heeft zo ongeveer alles waar een nomade naar verlangt: warm weer, goed internet, lage kosten voor levensonderhoud, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. Wij hebben twee maanden in Chiang Mai gewoond (in het noorden van het land) en één maand in Bangkok, twee plekken die ons hart hebben gestolen.

Van tevoren dachten we: in Thailand gaan we het wat rustiger aan doen. Toch hebben we hier harder gewerkt dan ooit. Maar dat was zeker geen straf. Twee keer per dag een verrukkelijk maal, iedere week een Thaise massage en op zijn tijd een uitstapje naar de bergen (of Myanmar!): het maakte het harde werken allemaal een stuk minder zwaar. En nu we zo geramd zitten qua werk, zijn we extra zeker dat we ons avontuur in 2017 succesvol kunnen voortzetten!