Rwanda en Oeganda waren voor veel mensen de meest verrassende bestemmingen op onze (korte) landenlijst dit jaar. Voor digitale nomaden liggen bestemmingen zoals Colombia en Thailand veel meer voor de hand. Maar wat zijn wij blij dat we hebben kunnen wonen en werken in deze twee Oost-Afrikaanse landen. Al liep alles aanvankelijk niet echt van een leien dakje (lees de blog: “Hoe ons Afrikaanse nomaden avontuur bijna uitliep op een drama”), uiteindelijk bleek Kampala (de hoofdstad van Oeganda) voor ons een van de meest interessante plekken dit jaar. Wat ons verblijf nog eens extra bijzonder maakte, was de onvergetelijke safari die we maakten met heel de familie van Emiel.

Kijk en oordeel zelf aan de hand van 25 foto’s. Overweeg je zelf ook naar één van deze landen te gaan als digitale nomade? Schroom niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt!