Voor wassen.nl en vriezer.nl schrijven wij productteksten over wasmachines, wasdrogers en vriezers. Dankzij deze SEO-teksten wordt de site beter gevonden. Oh ja. Onze kennis over deze producten is er ook exponentieel door toegenomen. Dus mocht je om advies verlegen zitten, voel je vrij ons aan te klampen!

Een aantal voorbeelden van productteksten van onze hand:

De Bosch WAW 32542 NL wasautomaat

Deze Bosch WAW32542NL uit de Serie 8 heeft een groot vulgewicht van maximaal 9 kilogram was. Dat maakt hem geschikt voor grote huishoudens en studentenhuizen. Met eencentrifugesnelheid van 1600 toeren per minuut, zit deze machine in centrifuge droogklasse A.

Zuinig en grondig wassen

Deze voorlader wasmachine heeft een aantal bijzondere wasprogramma’s in de aanbieding. In de meeste huishoudens is het elke week wel een keer prijs: iemand krijgt het voor elkaar één van de vier lastigste vlekken in zijn kleren te krijgen, namelijk gras, bloed, rode wijn en vet/olie. Het AntiVlekken programma, dat je op elk standaard programma kunt toepassen, reinigt die lastigste vlekken gegarandeerd. Daarnaast is er onder andere een nachtprogramma, een overhemdenprogramma, allergie+ en wol/handwas. En een speciaal programma voor het reinigen en verzorgen van de trommel.

energieklasse A+++De Bosch WAW32542NL wast stil en zuinig. Dat komt door de EcoSilence Drive (een koolborstelloze motor). De machine valt binnen energieklasse A+++ -30%, wat wil zeggen dat hij 30% zuiniger wast dan de hoogste energieklasse A+++.

bosch waw32542nlDe DoorstroomSensor zorgt ervoor dat je waterverbruik bij elk wasmachine optimaal is. Met de ComfortControl verbruiksindicatie kun je in een oogopslag zien hoeveel water en elektriciteit je verbruikt. Dankzij de optie startuitstel(maximaal 24 uur) bepaal jij wanneer de wasmachine start, dus je kunt ook wassen in de daluren. Al deze toepassingen zorgen ervoor dat je goedkoop uit bent met je energie- en waterrekening.

Prijzen en functionaliteiten Bosch WAW32542NL

De wasmachine is onderbouwbaar onder een nishoogte van 85 centimeter. De vulopening is 32 centimeter. Andere handige functionaliteiten zijn de:

  • Bijvul- en pauzefunctie: wasgoed toevoegen tijdens het programma
  • Kinderbeveiliging op de deur
  • Groot en overzichtelijk LED-display
  • AquaStop waterbeveiliging: waterbeveiliging met levenslange garantie

Overweeg je deze Bosch wasmachine te kopen? Op Wassen.nl krijg je makkelijk een overzicht van de scherpste prijzen en beste aanbiedingen voor dit apparaat. Vergelijk alle prijzen en je vindt beslist de laagste online prijs voor jouw nieuwe wasautomaat!

Productomschrijving AEG Lavatherm 65370 NAH Warmtepompdroger

De AEG Lavatherm 65370 NAH wasdroger is een veelzijdige wasdroger met tal van handige functies. Niet onbelangrijk: dankzij ProTex en SensiDry slijt je was helemaal niet door het drogen, zoals dat bij de meeste andere wasdrogers wel het geval is. Drogers zijn nogal een aanslag op de portemonnee vanwege het stroomverbruik. Met deze AEG hoef je daar niet bang voor te zijn, aangezien deze warmtepomp wasdroger de energieklasse A+ heeft.

Handige functies, veel droogkracht

De AEG T65370NAH kan bogen op veel van de uitvindingen die het Duitse elektronicamerk het afgelopen decennium heeft gedaan. Om er een paar te noemen:

  • met het zogeheten ‘gewogen programmaduur’ en de OptiSense-technologie (waarbij de natheid en de omvang van de was worden gemeten) wordt het droogprogramma afgestemd op de inhoud van de trommel, aldus wordt de droogtijd verkort en minder stroom verbruikt
  • met slechts 40 minuten extra droogtijd komt katoen kastdroog uit de trommel
  • de ProTex-trommel (die gemaakt is van zachtere materialen) en de SensiDry technologie voor de warmtepomp (waarbij de was wordt gedroogd bij lagere temperaturen) zorgen ervoor dat de was in de originele staat blijft en niet afslijt
  • na ieder programma volgt een speciale fase voor anti-kreuk, de functie is vooral handig als je de was niet meteen uit de droger kunt halen en ‘m toch kreukvrij wilt krijgen

Prijzen van de Lavatherm 65370 NAH

De AEG Lavatherm 65370 NAH (ook wel: T65370NAH) past met zijn capaciteit van 7 kilo goed bij wasmachines die 7, 8 of 9 kilo aankunnen. De reverserende trommel kan draaien in verschillende richtingen en zorgt er aldus voor dat de was gelijkmatig en op en top droog wordt. Op de motor geeft AEG een zeer uitgebreide fabrieksgarantie. De webshops waar je deze AEG wasdroger kunt kopen, hanteren verschillende prijzen. Voor iedere webshop zie je de prijs, eventuele aanbieding en leveringsvoorwaarden hier op deze pagina.

aeg wasdrogers

Productomschrijving Siemens WM16W461NL iQ700 Voorlader

Siemens WM16W461NL wasautomaat

De Siemens WM16W461NL iQ700 is een slimme, energiezuinige wasmachine uit de iSensoric Premium serie. Hij draait helemaal op sensoren die bepalen wat voor behandeling jouw was nodig heeft. Met hulp van bijvoorbeeld de WaterPerfect Plus technologie detecteren de sensoren hoeveel was er in de machine zit en wordt het waterverbruik daarop aangepast.

Keuze uit veel wasprogramma’s

siemens wm16w461nlDankzij VarioPerfect heb je met deze Siemens wasmachine de mogelijkheid om tijd en energie te besparen op alle wasprogramma’s. Zo kun je kiezen voor SpeedPerfect, daarmee is je kleding tot 65% sneller schoon. Het Duitse apparaat heeft veel speciale programma’s in de aanbieding, denk aan sport- en outdoorkleding, SuperKort 15, hygiëne, dekbed en wol- of handwas. De wasmachine draait op de duurzame en stille iQdrive motor (met 10 jaar garantie). Het grote LED-display zorgt voor een eenvoudige bediening en op het scherm kun je het programmaverloop steeds goed in de gaten houden. De WaveTrommel heeft een unieke structuur, waardoor het wassen effectiever gaat en je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele beschadigingen aan je kleding.

Siemens WM16W461NL iQ700 wasmachine kopen

Overweeg je een Siemens WM16W461NL iQ700 te kopen? Dan hoef je niet verder te zoek dan op Wassen.nl. Hier zie je namelijk bij welke online winkel je de wasmachine voor de scherpste prijs kunt vinden.