Happinez: permacultuur op Isla de Ometepe

Voor het mindstyle magazine Happinez zijn wij op pad geweest naar Isla de Ometepe, een eiland in het Meer van Nicaragua. Op het vruchtbare eiland, dat bestaat uit twee vulkanen, vind je tientallen permacultuurboerderijen. Simpel gesteld worden op dit soort boerderijen natuurlijke ecosystemen nagebootst, om zo op een duurzame manier agricultuur te kunnen bedrijven. En daar komt ongelooflijk veel bij kijken. Samen met fotograaf Alfrédo Zuniga bezochten wij de permacultuurboerderij Bona Fide. De reportage die we erover schreven, wordt in januari 2017 gepubliceerd.

Een kleine impressie:

Het groene eiland

Het groene eiland

Compost maken

Compost maken

Nieuwe planten

Nieuwe planten

In de jeep met fotograaf Alfrédo

In de jeep met fotograaf Alfrédo