Grensoverschrijvend?

Inderdaad. Zo heet het plan dat wij sinds 2016 uitvoeren. Vanaf het begin van dat jaar woonden en werkten we in vier verschillende landen, verspreid over drie verre continenten. Achtereenvolgens streken we neer in Colombia, Nicaragua, Oeganda en Thailand. Exotische en mooie landen, waar de zon net wat vaker schijnt en het leven iets goedkoper is dan in ons thuisland. Na een korte tussenstop in Nederland vertrekken we eind januari 2017 naar Albanië en Servië.

Soms op een bootje in Nicaragua….

In ieder land wonen we een paar maanden. Appartementje huren, aardige internetverbinding regelen, laptopje openklappen en schrijven maar. Journalistieke artikelen, radioreportages, SEO-teksten, blogs en wat dies meer zij.

..maar meestal gewoon hard aan het werk (met cocosnoot weliswaar)…

Zwervende expats

Noem ons digitale nomaden. Zwervende expats. Omgekeerde arbeidsmigranten. Noem ons desnoods menselijke trekvogels. Noem ons wat je wilt, wij zijn er in ieder geval heel 2016 en bijna heel 2017 even tussenuit!

…of halfnaakt in de zweethitte.

Lees de blog om op de hoogte te blijven van onze avonturen en check het portfolio voor een overzicht van ons werk:

Portfolio

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver met veel SEO-kennis in huis? Freelance journalist gezocht? Of wil je meer informatie over het digitale nomaden-bestaan? Neem gerust contact met ons op!