Als de Grensoverschrijvers vormen wij een gesmeerd journalistenduo én contentpaar.

Ben je op zoek naar een ervaren journalist of een bedreven copywriter? Wij zijn je man (en vrouw)!

Als digitale nomaden verhuizen we iedere paar maanden naar een ander land. Vanuit die landen maken we verhalen voor kranten, tijdschriften en radioprogramma’s. Of het nou gaat om hard nieuws of achtergronden, wij kunnen ermee uit de voeten. Een greep uit onze opdrachtgevers: het Financieele Dagblad, de KRO-NCRV, BNR Nieuwsradio, Sprout, het Algemeen Dagblad, Nieuwe Revu en de Standaard.

En dan zijn wij ook nog eens te huur als copywriter en SEO-schrijver. Dit werk past perfect bij ons locatie-onafhankelijke nomadenbestaan. Opdrachten leveren wij aan per mail, we vergaderen mee via Skype en houden contact met klanten via Slack (als dat gewenst is). Natuurlijk zijn wij niet te flauw om af en toe vroeg uit de veren te gaan als het tijdsverschil daarom vraagt. Tot onze opdrachtgevers rekenen we onder andere Simyo, Bol.com, Contany en Slimster.

Check ons portfolio door op het plaatje hieronder te klikken, of neem meteen contact met ons op:

Porfolio